sâmbătă, 24 august 2013

Livrare Colete

Ai un colet de trimis din Austria, Germania, Elvetia, Franta, Italia, Spania, Suedia, Belgia, Olanda, Anglia, Grecia sau Portugalia pentru cei dragi ce se află in România?
Prin POSTA ATLASSIB poți să trimiți colete de oriunde la prețuri foarte mici, doar că un colet trimis prin firma noastră nu are garanția de a ajunge complet sau întreg. Coletele dvs. sunt preluate de către șoferii noștri apoi aruncate în ultimul hal în remorca autocarului.. Odată ajunse în România le puteți găsi prin autogările noastre stând în soare sau jucându-se fotbal cu ele în vreun microbuz.
Nu ezita, trimite prin POSTA ATLASSIB coletele tale, iar noi iți promitem că cei de acasă vor fi încântați să primească stricăciunile cauzate de noi!

2 comentarii:

  1. Trimit si primesc pachete pe direchtia Germania-Romania de cca 30 de ani si , toc,toc,toc!! nu s-a stricat niciodata ceva si transportul a fost O.K. Nici in Germania nu se duc pachetele pe perne de fulgi !! Nu stiu cui folosesc asemena comentarii negative :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trimis colet. La sediul din sos. Alexandria am constatat ca era vandalizat, lumblat in colet, extras bunuri din colet in valoare de peste 300 lei. Regretabil.

    RăspundețiȘtergere